Va invatati prost…

…sau mno, imi pierd io cititorii obsinuiti cu o Nebuloasa hazlie si carcotasa. E drept ca ultimele doua posturi au fost cam senti, dar cred ca si statuia lui Hercule din Herculane s-ar fi inmuiat la sufletel daca i-ar fi auzit pe oamenii aia cantand. Da, tot despre seara de luni vorbesc, inca nu mi i-am scos din minte.

Sa revenim. Am niste zile de rahat. Da’ de rahat rau, nu asa. Cu rahati de oameni care n-au altceva de facut decat sa-mi puna bete in roate, cu situatii de rahat in care ma vad nevoita sa reactionez cum nu se poate mai ciudat (gen, sa ma busheasca plansu’) si cu vreme de rahat, ca pana se hotaraste daca ii cald sau ii frig, ma va lua naibii vreo gripa porcina de nu ma vad…

In zilele astea de rahat, culmea, mai am si momente frumoase. Ma, da-s atat de frumoase ca nush cum naiba diminueaza rahatul in mod considerabil. Ceea ce e greu de inteles, dar cred ca-i foarte logic, va asigur. Nici voi n-ati inteles nimic. Bun.

Ieri l-am vazut pe unu’ pirpiriu si cu un kil jumate de gel pe cele 64 de fire de par din cap imbracat cu un tricou pe care scria “Born2Kill”. Du-te ma… Era el slabut, dar se uita asa urat cu ochisorii aia ai lui de catelus alungat pe ploaie…era sa vars cola pe mine. De ras, of course, nu de altceva.

Am facut o pauza la postarea asta si amu’ m-am cam pleostit. Mi-e somn si m-as uita la un film. Numa’ vroiam sa va spun ca inca-s prin zona 😉


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *