Sa ne mai si jucam putin

Destula tristete zilele astea, zic. Vesti rele peste vesti rele, au existat si vesti bune care, insa, s-au estompat repede si tot la tristete am ramas. Dar viata trebuie sa continue, ca doar rele or mai fi, iar alea bune or fi si ele, mai multe, mai putine, dupa posibilitati.

Una dintre trebile cele mai misto de saptamana asta e ca am, din nou, job. Si acum, muriti de ciuda, ca n-am un job la care tre sa stau cu curu’ pe scaun in spatele unui birou si o sa pot sa vad copaci infloriti, copii din alte orase si cretini care sfideaza legile gravitatiei conducand cu 200 la ora. Iar daca totusi as lucra la un birou, as putea sa folosesc timpul firmei care ma plateste cautand niste joace care sa justifice banii pe care ii primiti. Iar daca ii primiti tot asa cum i-am primit si io, meritati sa faceti ore suplimentare dadu-va pe interneti.

Dar pentru ca tin la voi foarte mult, am facut deja cautarea asta si v-am scutit pe voi de cele 20 de secunde pe care le-ati putea irosi pe Google, cautand niste jocuri online care sa va satisfaca exigenta. Aseara numai asta am facut: m-am jucat un joc asbolut mortal, ca radeam prin bucatarie de una singura, in care omoram niste iepuri batuti (aveau cate un ochi vanat, fiecare). Iaca:

Evident, nu asta-i singurul joc. Sunt atat de multe incat n-am avut timp sa ma uit pe fiecare dintre ele sa vad ce face, cum face, cand face. Dar imi place foarte tare si o sa propun ca jocurica.ro sa fie pagina oficiala de relaxare la Start-up Days, la Valiug, weekendul asta.

Joaca placuta si un weekend minunat!


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *