Codirector de agenție de PR, blogger de Timișoara, organizator de evenimente din Timisoara si iubitor de Timisoara. Toate astea la feminin.

Nebuloasa e sibianca get-beget. Numele ei din viata de zi cu zi e Oltea. Crescută la munte, lângă Păltiniș, adoră solitudinea munților și urăște aglomerația. E iremediabil îndrăgostită de orașul natal și a fost foarte dezmagită de (unii dintre) locuitorii lui.

A venit în Timișoara în aprilie 2006, cu dorința de a lua totul de la capăt. Și tot asta face și în zi de azi.

Se dă pe net din 1997 și are blog din 2008, inspirată fiind de tot ce se întamplă în țara asta, pe care n-ar părasi-o niciodată. Adoră să descopere locuri noi, oameni veseli și lucruri românești de calitate. Îi place muzica bună, filmele la care trăiește emoții multe, iar visul ei este să-l vada live pe Joe Satriani. Adoră să lucreze pentru festivaluri (din România și din afara țării) și, din când în când, se implică în proiecte de voluntariat din convingerea că „doar impreună putem să schimbăm lumea în care trăim”.

În 2010 a lăsat munca pentru diverși și a început să lucreze pentru ea. Campaniile pe blog au însemnat primele venituri din viața de după corporație, iar în 2011 a fondat, împreună cu Cristina Puțan, PRbeta – pe atunci, o conferință despre PR și comunicare online. Sun sigla PRbeta s-au întâmplat o mulțime de evenimente legate de promovare online, workshop-uri și discuții, toate menite să crească piața timișoreană de PR.

În 2013 a fondat, împreună cu Cristina Puțan, PRbeta Agency – agenție de relații publice – și dezvoltă componenta educației în PR-ul românesc printr-o serie de ateliere și internship-uri dedicate studenților (preponderent timișoreni) care vor să-și facă o carieră în comunicare. PRbeta Agency crește, din 2017, și o aripă de comunicare culturală care are în portofoliu comunicarea unora dintre cele mai mari evenimente din România.

Blogul de față va rămâne un loc în care, pe cât posibil, se vor spune poveștile frumoase ale României de azi sau gândurile fără sens care-i trec autoarei prin cap. Găsiți aici date de contact.