Cum pui zambetul pe fata unei femei

Ii faci un cadou, desigur. Si nu orice cadou, ci unul pentru ea, special, sa se vada ca ai avut-o pe ea in minte, nu orice femeie. Cam asa cum au facut cei de la Farmec, trimitandu-mi un cadou cremos si o scrsoare scrisa de mana. Dar sa va povestesc.

Eu sunt clienta Farmec de multi ani. La mine in casa, pe unde te uiti, gasesti creme, sampoane, balsamuri, produse pentru plaja, toate apartinand gamelor produse de Farmec. Le folosesc nu pentru ca imi place mie cum suna numele lor, ci pentru ca imi fac bine, pentru ca am gasit intotdeauna cate un produs care sa mi se potriveasca mie si ca m-au scapat e toate problemele pe care le-am avut, cu tenul sau parul sau mai stiu io ce alte probleme muieresti. Deci is clienta lor pe viata.

Daca toata toamna si iarna trecuta am folosit Gerovital H3 Evolution, acum cateva zile s-a terminat tot ce aveam din gama si ma pregateam sa iau cu asalt magazinul Farmec din piata Unirii (sunt niste doamne tare dragute acolo, care stiu fiecare coltisor de magazin, fiecare crema, pentru ce-i buna, care-s beneficiile etc.). N-a mai fost nevoie, pentru ca Farmec a lansat o gama noua, de la Aslavital, pe care am placerea sa o testez (impreuna cu alte bloggerite) in premiera. Partea cea mai draguta e ca, pe langa testare, Farmec s-a gandit sa ma puna putin si la treaba si sa ma transforme in cercetator, drept urmare, pe langa creme, am primit si un halat+mojar, in care sa-mi prepar pudra de argila asa cum vreau. Si, poate, sa-mi testez si abilitatile de cercetator, direct pe aplicatia lor de Facebook (btw, o aplicatie care nu iti cere acces la date, nu vrea sa posteze in numele tau, vrea doar sa te joci).

Eu testez aceste produse din gama Aslavital Mineralactiv (puteti sa testati si voi, acasa, detalii aici):

Scrisoare scrisa cu drag de Farmec:

Kit-ul de cercetare:

Iar in incheiere va las cu minunata doamna Jofi, sufletul si farmecul Farmec. Pentru ca ea e cea mai in masura sa va explice care sunt beneficiile produselor din noua gama. Eu va zic doar ca m-am apucat de testat inca de sambata, de cand am primit coletul :)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *