Tracie Thoms – de la Broadway la crime nerezolvate

Eu urmaresc tot felul de seriale, fara sa fiu fidela unui gen anume. De la comedii la serialele cu si despre criminali, de la istorie pana la musicaluri, daca ma atrage subiectul, ma uit.

Acum ceva vreme am urmarit Cold Case, unul dintre cele mai misto seriale cu politisti pe care le-am vazut. Desi plin de crime, a reusit sa pastreze o sensibilitate pe care n-o prea intalnesti in serialele de felul asta, prezentand in paralel vietile protagonistilor, insotite de cea mai buna colectie de muzica originala vazuta in vreun serial. Unul dintre personajele care mi-a ramas intiparit in minte a fost cel interpretat de Tracie Thoms, o politista puternica, mama singura, feminina si, totusi, capabila sa-si poarte singura de grija fara a uita sa fie femeie.

Ieri, uitandu-ma la Glee (i’m in a Glee spree, am vazut 6 episoade in 2 zile), am auzit o piesa dintr-un musical de pe Broadway si, evident, am cautat originalul pe Youtube. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit-o pe politista din Cold Case cantand absolut minunat una din piesele spectacolului “Rent”:

Desigur, aceasta mica parte de spectacol nu a facut altceva decat sa imi sporeasca curiozitate, asa ca acum, in timp ce scriu, “Rent” are cerere de inchiriat, daca intelegi ce vreau sa spun :)


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *