Ace, brice si carice

Zilele astea mi s-au intamplat o gramada de lucruri importante. De departe, cel mai important mi se pare faptul ca incep o noua colaborare. E un nou inceput pentru mine, mai ales ca e exact ceea ce mi-am dorit sa fac intotdeauna: sa modelez, sa creez, sa promovez. Stiu ca voi munci de trei ori (cel putin) mai mult decat am facut-o pana acum, insa satisfactiile (sper ca) vor fi pe masura. In curand voi incepe si deplasarile prin tara, va trebui sa vizitez Bucurestiul mai mult decat vreau, dar – ne place sau nu – acolo e locul de unde incepe totul in tara asta.

Dar pana atunci, mai am de mers la o nunta, maine. Stiu, am innebunit pe toata lumea cu nuntile mele, dar eu sunt de-a dreptul terifiata de ele deja. Insa maine, totul va fi mai placut: in primul rand pentru ca e ultima nunta pe anul asta si am timp sa ma recuperez financiar pana la Craciun (oare?!) si in al doilea rand pentru ca inainte de nunta voi merge la premiera unui film pe care mi-am dorit sa-l vad, dat fiind faptul ca-l cunosc pe regizor (am si eu voie sa ma laud cu personalitatile pe care le cunosc 😉 ). Filmul se numeste Boogie, in regia lui Radu Muntean. Vazand munca lui Radu de pana acum, cred ca va fi un film cel putin interesant. Voi reveni cu detalii.

Azi e o zi putin cam seaca. Mi se pare ciudat ca programul meu pe azi se termina undeva in jurul orei 22. Iar la ora aia e prea devreme pentru somn…asa ca as vrea sa vad un film bun. Vreo recomandare, ceva?

Later edit: am aflat ca lansarea e azi, se pare ca nu numai eu sunt zapacita pe lumea asta :D. Drept urmare voi vedea un film in seara asta 😉


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *