Alte si alte minuni la FITS

A iesit soarele. Poate nu de tot, poate nu asa cum ar trebui, poate nu asa cum ne-am dori, dar Sibiul arata si miroase a festival, in sfarsit. De la salile pline am trecut pe strazile pline de oameni bucurosi ca ploaia ne mai lasa sa respiram spectacole de strada. Si, Doamne, cat ne mai bucuram de ele! (chiar in momentul asta, in timp ce scriu, afara se canta si se danseaza, sunt niste oameni cu niste masti cabaline, asistati de un tip care bate din tobe de parca ar vrea sa le rupa)

Factor decisiv la crearea bunei dispozitii pe ziua de ieri a fost trupa Rodafonio FC (care FC nu vine de la Fotbal Club, ci de la Factoria Circular), niste instrumentisti care au cantat cocotati pe o bicicleta elaborata. As vrea sa va povestesc cum a fost, ce misto au cantat, cat de ritmati au fost si cum se invartea bicicleta aia enorma (sau cum ii zice la masinaria aia), cu ce viteza fantastica. Dar nu stiu si nu pot sa fac asta, tot ce pot face e sa va las cu niste fotografii facute cu telefonul, cu maxima nepricepere, dar cu mult drag.

Poate ca vreti sa si vedeti, macar putin, din ce stiu ei sa faca:

Asta e frumos la festivalul asta. Felul in care te face sa te simti, ideea ca esti parte din ceva incredibil de frumos. Sa fie festival, chiar daca pentru doar inca 2 zile!


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *