A fost Comedy Cluj 2016

panou-1578Sunt câteva momente în viață pe care îmi doresc să le țin minte la aceeași intesitate ca atunci când le trăiesc. Sigur, nu sunt copil, știu că nu există așa ceva. Dar, dacă aștern pe hârtie câteva rânduri, pot reveni la ele atunci când mi se face dor.

M-am întors de două zile de la Cluj, de la Comedy Cluj, însă n-am ajuns cu adevărat acasă încă. Mintea mi-e legată de evenimentul ăsta la care am lucrat cu o echipă complet nouă (atât pentru mine, cât și pentru festival), fără să-i am aproape – fizic – pe ai mei de la PRbeta Agency.

Inițial, voiam să scriu ceva despre mulțumiri. Către oamenii cu care am lucrat, către public, către partenerii fără de care niciun eveniment nu se întâmplă, dar cred că am să ajung să scriu despre mine și despre cum am simțit cele 20 de zile de Cluj.

Am greșit. Mult. Poate mai mult am făcut greșeli decât lucruri bune, însă, din fericire, greșelile mi le știu doar eu și cei câțiva oameni care m-au ajutat să le repar. Au fost o mulțime de lucruri pe care nu le făcusem niciodată și m-am bazat din nou pe oamenii din jur și pe intuiția mea. Am fost peste tot și nicăieri, am ales să zâmbesc atunci când ceea ce mi se arăta la orizont părea prea complicat. Am luat fiecare zi cum a venit și m-am bazat că echipa cea nouă nu mă va lăsa să cad. Și așa a și fost.

Gândurile mele din seara asta merg spre voluntarii Comedy Cluj, care au trăit cele zece zile de festival cu un entuziasm incredibil. De dimineața pe baricade, continuând întreaga zi și terminând seara la un pahar de vin cu toată echipa, copiii ăștia au fost motorul de care am avut cu toții nevoie. De aceea adresez mulțumiri speciale celor de la Danone, AQUA Carpatica și Cramele Recaș, care i-au inclus în oferta de festival, trimițând o grămadă de produse special pentru ei. Iar TV1000, cei care au organizat petrecerea de final, au vrut să-i avem și pe ei, pe voluntari, printre invitații festivalului, la ceea ce s-a numit un chef de pomină.

Am plecat de la Cluj în urmă cu două zile visând la oamenii pe care i-am întâlnit. Cu unii o să mă revăd, cu alții probabil nu mă voi mai vedea vreodată, că așa se întâmplă viața. Îi voi ține minte pe toți ca pe oamenii cu care am făcut o echipă fantastică, o echipă care n-avea cele mai bune șanse de reușită – fiind 90% formată din oameni noi. Am muncit și ne-am bucurat unii de alții și de energia dintre noi.

A fost bine. Să începem ediția a noua, zic.

Foto: Radu Bădoiu pentru Comedy Cluj 2016


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *