iPhone 5. Ochii vad, inima cere

Ma uit uimita la isteria care se creeaza de fiecare data cand Apple lanzeaza un produs nou. Poate sa fie orice, daca are un mar muscat pe el, e bun, sa facem cozi imense si sa ni-l cumparam. Am prieteni care renunta pe rand la toata aparatura tehnica (laptopuri, desktop-uri, telefoane) in favoarea produselor Apple. Rand pe rand apar merele in casele oamenilor si toti imi spun ca produsele astea sunt infinit mai fiabile decat ce aveau inainte.

Stiu soneria de iPhone la fel de bine pe cum imi stiu soneria de la telefonul meu. Eu imi schimb soneria, din cand in cand (acum sunt in perioada Yngwie Malmsteen), posesorii de iPhone nu-si schimba soneria niciodata. E felul lor de a spune lumii care e telefonul pe care il poseda si culmea e ca nu e vorba de lauda aici, ci de mandria de a folosi un produs care le place foarte tare.

Aseara s-a lansat iPhone 5 la Cosmote si a fost nebunia de pe lume. Sau asa am vazut eu, de la 600 de kilometri departare. A fost Smiley, a fost si Mikey H (de baiatul asta aud vorbindu-se de ceva vreme si sper sa ajung sa il cunosc cat de curand), un om “din popor”, cu mai multi fani decat a avut vreodata cineva care a devenit vedeta pe Youtube, in Romania.

Mi-a placut sa vad lansarea de la distanta, desi mi-am dorit sa fiu acolo. Si toate lansarile astea, toate povestile despre iPhone, toata isteria si nebunia din jurul lui, m-au facut sa-mi doresc ca urmatorul meu telefon sa fie un iPhone. Asa ca poate mi-l fac cadou de Craciun.

Pana una-alta, luati de vedeti cum a fost la lansarea iPhone 5 de la Cosmote, gratie lui Razvan, care a fost la datorie si a filmat pentru noi, astia napastuiti, de departe. Si daca vreti sa stiti si preturi, aici puteti studia oferta.

PS: marti plec la Bucuresti. Daca nu ma primeste cineva cu un mar de ala verde, ma supar tare 😛

*poza furata de pe Facebook, de la Adrian Ciubotaru.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *