Sambata si 12+1

Zile nebune. Si la munca, si in private.

Sambata seara am ras cu Showtime, iar dupa spectacol am ramas in Bunker sa-mi atac ficatul cu Salitos. Salitos Tequilla. Si tequilla pura, pe langa. Greu, frate, cu licorile astea. Avea tata o vorba, cum ca bautura ar fi buna, dar tre sa te tii de ea, ori eu nu prea am constanta in baut. Asa ca mai bine fac pauza de tot. Macar o vreme.

Duminica a fost blogareala cu numarul (zic unii) ghinionist 13. Io-s ca mayasii, prefer sa-i zic 12+1. Nu de alta, dar pentru mine n-a fost cea mai reusita intalnire, din cateva motive:

– mi-era rau, vezi descrierea serii de sambata;

Ovi a avut un moment de sinceritate pe care nu l-am apreciat la adevarata valoare;

– nu era Salitos in Irish Pub;

– tanti aia rea din Irish Pub s-a scandalizat cand a vazut dozele de Alcohol Killer pe masa;

– am jucat cuie si mi-am mai demonstrat inca o data ca jocurile de precizie nu sunt punctul meu forte;

In rest, toate bune si frumoase. Bloggerii de Timisoara sunt niste draguti, destepti si frumosi, e imposibil sa nu te simti bine la intalnirile astea. Iar imi pare rau ca n-am socializat cu mai multi, trebuie sa tin minte pe data viitoare ca nu trebuie sa mai am o noapte de chefuiala inainte de o intalnire de genul asta.

Participantii, de pe lista lui Richie, pe care toti o furam de la el, cu nerusinare 😀 :

Bloodie, Oaanaa, Cami, Adeline, Radu, Dojo, Ionesta, Nuzzu, Mircea (?) Tudor, Cezar, Tomata (are si poze), Alice, Ovi, Dan, blg.ro , eAdi, Razvan, Mircea Popescu, Lucian, Horia, Petre, Alexandra, Doru, OvidiU, Neuronu, Dora, Ligia, Costel, Catalin, Seiceanul, Hatchet88, Roxi, Ale si Rob cu doua fete.

In alta ordine de idei, ma retrag, o vreme. Sa-mi adun gandurile si sa-mi ling ranile. Glumesc. Ca n-o sa-mi adun gandurile niciodata, probabil :)) Si spun “la revedere” pe piesa asta, care se potriveste la fix:

Pink – Leave me alone
Asculta mai multe audio Muzica »


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *