Stiinta Instagram

Nu stiu foarte multe despre Instagram. Stiu doar ca e folosit pentru a da un parfum aparte unor poze pe care le facem. Nu-l folosesc, dar e din cauza ca nu stiu sau n-am invatat sa fac fotografii care sa merite atentia celor din jur.

Instagram e, inainte de toate, un fenomen. Disponibil la inceput doar pentru posesorii de iPhone, a starnit un val de critici atunci cand a devenit disponibil si pentru posesorii de telefoane cu Android. A fost un fel de revolutie mondiala care, pe mine cel putin, m-a amuzat teribil.

In Romania nu stiu cati folosesc Instagram. Daca ar fi sa ma iau dupa tweet-uri sau dupa status-urile de Facebook, sunt foarte multi. De aceea sunt multe companii care au inceput sa faca o gramada de concursuri, folosindu-se doar de Instagram (Farmec e una dintre ele), deci e clar ca a ajuns sa fie o platforma a carei secrete e bine sa le cunoastem din timp.

Drept urmare, nu pot decat sa ma bucur ca Robi Katai a avut o idee magnifica: cea de a face prima conferinta despre Instagram din Romania, in care sa se vorbeasca despre directia pe care o ia acest fenomen si cum am putea noi sa ne folosim creativitatea in beneficiul nostru si al companiilor pentru care prestam.

Singurul lucru rau din toata povestea asta e ca eu nu voi fi azi, la ora 19, la Casa Tiff, sa ma mai luminez putin. Dar poate voi, cei din Cluj care cititi, deja va pregatiti sa-i ascultati pe Alina Crancau, Dragos Alexa, Marian Hurducas si Dragos Ludusan. Ar fi si pacat sa nu mergeti.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *