Weekend

Bizi bizi weekend. Ce-mi plac mie zilele astea in care tre sa ajung intr-o gramada de locuri si parca vad ca nu ajung peste tot si tot o sa supar pe cineva. Mno, patasti.

Deja stie toata lumea ca in weekendul asta avem oaspeti. Denisa, Sebi, Lili, Laurentiu, Piticu (poate cu Innocente) si Tiberiu Lovin sosesc maine in Timisoara, sa bem si sa ne veselim. Iar duminica vom merge cu totii sa taiem motul de un an initiativei Verde Pentru Biciclete. Pe langa ei, mai am un vizitator din alte meleaguri indepartate (foarte indepartate, ca ultima oara cand vorbisem cu el era undeva pe Luna sau Marte; in nici un caz pe Venus).

Deseara ar trebui sa merg la concert Vama (multumesc PR-ului Vama, Carina Sava, ei si numai ei), maine seara ar trebui sa merg la blogmeetul de la Hotel Timisoara si apoi la inaugurarea anuala The Note (is multi mega curioasa de noul lor proiect).

(Ma uit la ce am scris mai sus si ametesc de cate link-uri tre sa pun.)

Maine seara, in complex, Irish Time (fostul Le Dome) are “Pijama Party” si, din ceea ce am auzit, cica o sa fie foarte misto. Au tot felul de concursuri, joace si alte chestii pentru studenti. Intrarea e moca, of course si dau si de baut (nu chiar tuturor). Bineinteles ca mi-am propus sa trec si pe acolo, tot asa, de curiozitate.

Deci, asta mi-e programul. Daca voi ati inteles ceva, e bine, ca io n-am inteles nimic. Ne vedem luni cu impresii.

Weekend placut!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *