Vorbe de bine

Lume, lume! E oficial, de azi sunt sofer, deci pazea pe strazile Timisoarei ca am aparut si eu printre nebunii deja mult prea multi. Vorba lui tata: “draga, permisul se ia greu si se pierde atat de usor…” (ma indoiesc ca stie ce zice, n-a pus mana pe un volan in viata lui, dar il ascult – doar e tata).

Pentru mine ziua de azi a fost cireasa de pe tortul de ciocolata al unor zile minunate. Sambata seara am ras cu lacrimi la spectacolul celor de la Showtime, dupa care a urmat un after party la care au fost invitati toti spectatorii si unde toata lumea s-a distrat, a povestit, a schimbat impresii, s-au legat prietenii etc. Si am vazut inca o data ce inseamna publicul de stand-up comedy: un public inteligent, prietenos si deschis, mereu dornic de rasete si voie buna. Si abia astept inca un spectacol de-al lor, si cred ca toti cei ce au fost la Casa Studentilor sambata seara isi doresc acelasi lucru.

Am cunoscut oameni frumosi (frumusetea aia care vine din suflet si care e pusa in zambet si in ochi), am ras si m-am simtit bine cu prietenii mei, asa ca acum imi incep saptamana cu forte noi, si nu-mi doresc altceva decat sa termin cu bine proiectul la care lucrez si in care mi-am pus tot sufletul. A, da, si mai e ceva: sa treaca si Romania noastra de grupe 😀


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *