Garajul meu din stele

Am primit o leapsa tare faina, de la Richie, caruia ii multumesc ca a avut suficient curaj incat sa paseze asa un subiect catre o femeie.

Io nu-s cea mai mare fana a masinilor cu nenumarati cai putere, pentru mine conteaza foarte mult confortul si siguranta, asa ca, in cele ce urmeaza, va voi prezenta niste masinoace mai de familie, asa.

Numero uno e masina pe care mi-o doresc e cand am fost destul de mare ca sa am preferinte la masini. Adica imi doream un Audi, ca A8 inca nu se fabrica pe vremea aia. Dar, cand voi fi mare, imi voi lua un A8 visiniu, cu interior crem. Am zis!

Numero dos e masina cu care m-as plimba foarte mult prin oras, un Seat Toledo. E stabila, consum mic, iar interiorul e de vis. A fost prima masina pe care am condus-o si inca suspin dupa ea.

Numero tres e pentru weekendurile de pitzi. M-as duce cu masina asta la Fratelli, mai ales dupa ce vor deschide terasa, ca atunci e zi si ma va vedea toata lumea si ma va invidia pentr Beetle-ul meu din ’66.

Numero quatro este un Mercedes de pe vremuri. Bineinteles, in perfecta stare de functionare, pe care o sa-l dau cu ceara toata ziua si o sa-l ingrijesc si o sa-l spal si o sa-l scot la soare. Pentru ca pot, nu-i ca si cand ar trebui sa muncesc daca as avea bani pentru toate aceste masini.

Io tare as vrea sa vad la ce viseaza Makavelis cand e vorba de masini :)


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *