Cafeaua cu folk

Acum sunt la a doua conferinta de presa din cadrul festivalului “Ziua de maine“. De ce povestesc despre conferintele de presa? Pai pentru ca sunt altfel. E multa muzica, multa relaxare, fara povesti inutile, fara lemn in limbaj. Parca ar fi niste prieteni care s-au adunat sa povesteasca despre ce-au mai facut ei intr-un an de cand nu s-au mai intalnit.

Conferinta de presa are nume. Se numeste “Cafeaua cu folk”. Io as zice ca e cafea cu folk si suflet (poate ca sunt sentimentalista, dar, va spun: asta face folkul din om). Chiar acum, in timp ce scriu, Vali Serban deschide conferinta de presa, alaturi de Plus Noi, care isi lanseaza albumul “as we speak”:

Oamenii beau cafea, se simt bine, povestesc linistiti cu artistii pe care ii aplauda. Vali Serban se plimba printre toti, le face cu mana, le multumeste pentru prezenta si e fericit ca un copil. Sunt convinsa ca nu prea doarme si ca are multe de rezolvat, dar revederea cu cei cu care, la un moment dat, a impartit scena, ii dau energia de care are nevoie.

E boem la “Cafeaua cu folk”. E boemia care te cuprinde, doar senzatia de bine ca esti aici, chiar si daca nu ai loc pe scaun. Sigur se gaseste cineva care sa te invite sa iei loc, sigur e cineva care sa-ti dea o cafea aburinda, sigur e cineva care sa iti zambeasca.

Vreau o cafea cu folk in fiecare dimineata.

Organizator: Consiliul Județean Alba. Parteneri Muzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia,Casa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.

 


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *