Cluuuuj, viiin!

Fac o pauza de la relatarile despre spectacolele vazute la Festivalul de Teatru, pentru a va spune ca ma pregatesc de TIFF, de la care voi presta cu gratie incepand cu 7 iunie, deci voi prinde si acolo cam 5 zile de festival. Sublim. Abia astept sa vad filme, sa intalnesc actori si sa vad care sunt surprizele pregatite de organizatori, ca prietenii s-au ocupat deja sa-mi stabileasca doua intalniri cu doua personalitati ale filmului romanesc.

Si pentru ca o invitatie nu vine niciodata singura, Florica si Zicu de la TVdece m-au invitat sa particip la a doua editie “Din ON in OFF – Tiff special edition”, care va avea loc in 7 iunie, la hotel Opera Plaza (io-s foarte curioasa sa vad hotelul asta, ca am tot auzit lucruri de bine despre el si vreau sa vad cu ochii mei daca e chiar asa cum se spune), incepand cu ora 19. Abia astept.

Iar printre filme, intalniri cu online-ul clujean (care creste, creste, calca totul in picioare 😉 ) si plimbari prin oras, in data de 11 iunie voi participa la un curs de pilotaj organizat de scoala de pilotaj Napoca Rally, mai exact o sa invat ce e aia Defensive Driving de la niste oameni care se stiu cu volanul, frana si acceleratia. Si da, abia astept si chestia asta 😀

*prima fotografie e facuta de Sergiu Biris si mi se pare cel mai creativ outdoor vazut in ultimii ani.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *