Partenerii fara parteneriat (2) – Christian Tour

In organizarea oricarui eveniment e nevoie de parteneri. De oameni care sa te sprijine cand cred din toata inima in ideea ta, chiar daca acel parteneriat nu inseamna ca-ti ofera o gratuitate, ci ca fac tot posibilul sa-ti fie alaturi asa cum se poate. Acei oameni se reunesc sub numele unei companii, de obicei, insa, fara crezurile personale din spatele fiecarui brand, n-am ajunge sa ne cunoastem si sprijinim de cate ori ne unesc aceleasi sperante. Primul episod aici.

Cei care ne-au fost alaturi in a usura cat mai mult conditia de “navetisti” a trainerilor nostri au fost cei de la Christian Tour. Am ajuns la ei la sugestia unui prieten, care mi-a spus sa sun si sa intreb daca pot sa ne sustina printr-o plata la termen, conditie esentiala atunci cand costul zborurilor e de cateva mii de euro, care, adaugate la celelalte cheltuieli, sunt imposibil de platit pe loc. Nu numai ca au fost extrem de deschisi la discutii, dar s-au si dat peste cap sa gaseasca cele mai ieftine variante de zbor, astfel incat factura sa nu fie chiar una care-ti opreste inima.

Christian Tour

Am stat cu Raluca Taculescu pe e-mail vreo 2 zile si 2 nopti. Facand calcule, evaluand variante de zbor, calculand daca e mai bine sa pastram unii traineri langa noi si sa mai platim o noapte la hotel sau sa alegem varianta mai scumpa de zbor. Nu e lucru usor, mai ales atunci cand esti limitat la cateva zboruri pe saptamana, ca nu exista foarte multe curse. Pentru Bucuresti-Oradea, de exemplu, nu prea aveam variante de plecare decat dimineata, foarte devreme sau noaptea tarziu, ori trainerii nostri mai aveau si alte lucruri de facut in viata si nu-si permiteau sa stea cu noi cate trei zile.

Am primit biletele, individual, dupa ce am primit aprobare de la toti trainerii ca orele si perioadele alese sunt in regula. Intr-un singur e-mail, asa ca la ulterioarele cautari rapide de informatii despre zboruri mi-a fost foarte usor sa gasesc ce caut in cateva secunde.

Grija lor pentru noi a continuat si dupa emiterea facturii si a biletelor, mai ales pentru ultimul oras in care am tinut workshop-urile, la Timisoara. Tarom hotarase brusc, cu cateva ore inainte de un zbor, ca muta unii pasageri pe o cursa care pleaca mai tarziu. Dupa un schimb de e-mail-uri, am reusit sa pastram trainerul pe cursa initiala (era important, altfel nu ajungea la workshop), insa, cu ocazia asta, eu am aflat ca e necesar sa ma interesez si de zborul meu (coincidenta facea ca si eu trebuia sa plec din Bucuresti spre Timisoara cu aceeasi cursa, in aceeasi dimineata), caci agentia care se ocupase de asta nu era atat de bine informata cum fusesera cei de la Christian Tour. Si bine am facut, ca am aflat de mutare in timp util.

Pe banii mei, vorba aceea, imi place sa lucrez cu cei mai buni, iar faptul ca am lucrat cu Christian Tour e o decizie pe care ne felicit ca am luat-o. Deci daca vreti sa va cheltuiti banii pe vacante si va cautati o agentie, mergeti la ei si o sa fie foarte bine.

Multumim, Victor si Raluca, pentru grija si sprijinul vostru. Chiar e inceputul unei frumoase prietenii.

PRbeta Workshops e un eveniment sustinut de Romtelecom. Parteneri: Danone si Autonom Rent-a-Car.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *