All star Game 2012

A fost la Timisoara, sala Olimpia. A fost atat de frumos incat e greu sa pui in cuvinte un spectacol care a tinut doua ore si jumatate. Baschetbalisti buni, cei mai buni in Romania la ora actuala, au jucat si s-au jucat timp de 4 reprize a cate 12 minute, pentru un spectacol pe care pana acum il urmaream doar la televizor.

Desigur, nici nu avem ce cauta sa facem comparatii cu All Star Game-ul din NBA. Acel baschet e la alt nivel, spectacolul de acolo e la alt nivel, insa eu cred ca Federatia Romana de Baschet, impreuna cu cei de la BC Timisoara au facut o treaba extraordinara aseara pentru ca n-am avut niciun moment in care sa spun ca ma plictisesc sau nu-mi place ceea ce vad pe teren.

Majoretele au avut ajutoare, niste fetite dragalase care au dansat alaturi de ele.

Mascota BC Timisoara a avut alaturi mascota de la BC Mures, iar impreuna au facut tot felul de prostii, asa cum le sade bine unor mascote. Dupa care, impreuna cu Bogdan Popescu, au ajutat un pitic de vreo 6 ani sa arunce la cos (observati ca acel pitic de om a fost imbracat cu un echipament de baschetbalist care includea o pereche de pantofi sport marimea 44).

Apoi, Virgil Stanescu a trecut la microfon…

…si prezentatorul a trecut in fata panoului, unde a fost asistent la slam dunk.

Iar eu am putut sa filmez un singur concurent la slam dunk, pe Deven Mitchell, ca in rest m-am bucurat de spectacol. Uitati-va la filmulet, la sfarsit e un slam dunk spectaculos:

Mai vreau!


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *