Din hotel in hotel, prin minunata tara

De-o vreme incoace pot sa va spun, mai degraba, tarifele de mini-bar de la hotelurile in care am fost cazata, decat pretul painii din magazinul de la colt. Nici nu mai stiu exact de cand nu mi-am mai luat un kil de rosii sau de cand n-am mai gatit in bucataria apartamentului a carui chirie o platesc luna de luna.

Insa pot, de exemplu, sa va spun care mic dejun mi-a placut mai mult in hotelurile in care am stat, unde gasesti cele mai dragute receptionere sau unde e cel mai misto barman sau ospatar de hotel. Dupa caz, pot sa va spun si care sunt restaurantele de hotel foarte misto, cu mancare buna, ca doar asta ne intereseaza cand suntem rupti de foame, intr-un oras strain.
Ce-mi pare foarte rau e ca n-am facut poze pe unde am mers, dar sper sa imi aduc aminte datile viitoare, ca sa nu vorbesc fara sa si arat ceva.

Saptamana trecuta, dupa TIFF 2011, am mai ramas in Cluj vreo 2 zile, cu trebi, intalniri si alte cele cuvincioase unei vieti grele de blogger. Si cum in celelalte excursii la Cluj am stat la West City (acum Best Western Fusion Hotel), am scris frumusel un mail, mi-am rezervat o camera si duminica la amiaza eram acolo, sa-mi iau camera in primire.

N-am ajuns bine si Doru, managerul hotelului, a vrut sa bem o cafea, ceea ce am si facut, ca doar n-o sa pierd pvesti cu si despre culisele unui hotel de 4 stele. Si daca tot l-am prins, l-am rugat sa imi faca si un tur al camerelor, sa va si eu ce n-am vazut in celelalte opriri ale mele acolo.

Si am vazut, si va arat si voua, ca tare mi-a placut.

Camera cu cabina de dus transparenta. Din care aproape poti sari in pat.

Camera cu mobilier care imita mobilierul din hotelurile-boutique.

Apartament executive

Dormitorul celui mai misto apartament, cu un pat indecent de mare.

Dupa ce m-am minunat de cat is de misto camerele, am plecat suspinand inapoi in holul receptiei, la cafea si la povesti, dorindu-mi sa fiu printesa pentru o zi si sa stau intr-unul din apartamentele alea misto. Si atunci cand iti doresti ceva s-ar putea sa se si intample, Doru mi-a facut o surpriza: desi platisem o camera normala, m-a mutat in apartamentul cel cu pat indecent de mare si cu un living in care puteam sa fac chef cu toata echipa Redescopera Romania, daca nu erau atat de obositi de pe drumuri :)

Mai multe poze gasiti pe Facebook. A, inca ceva: dintre toate hotelurile la care am fost in tara asta, aici am gasit cel mai variat mic dejun :)


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *