Concert Hobo Sapiens si Setup Venue

Dupa cum jumatate de Timisoara stie deja, aseara s-a produs Ovi Sirb in concert, impreuna cu Hobo Sapiens. Dar despre concert, mai incolo.

Sa incepem cu inceputul. Clubul de mare angajament Setup ne astepta la intrare cu niste scari metalice pline de gheata, ca o trebuit sa fiu sprijinita bine de Cezar al Tomatei, ca sa nu ma fac terci la intrarea clubului. Inauntru, frig. Mi-am lasat haina la garderoba si dau sa platesc si sa intru. Dar ce, credeti ca a fost asa usor? Intai am platit, logic. Apoi m-au luat in primire nu mai putin de trei oameni: unul mi-a pus pe mana o bratara de aia gen “festival misto, de trei zile minim”, unul mi-a stampilat mana, in ciuda protestelor mele, iar unul mi-a dat o chestie de hartie, care nici acum nu stiu ce inseamna. La ce mama naibii o trebuit sa ma mai mazgaleasca pe mana daca mi-or pus nenorocita de bratara?

Trec de barajul de la intrare si intru in club. Ma, un frig de mureai. Amu io inteleg ca astia se bazeaza pe caldura corpurilor noastre, dar eu eram destul de bine imbracata si tremuram din toate incheieturile. Chiar asa de greu e sa dai ceva caldura pana cand se mai incalzeste atmosfera? Nu mai spun de aspectul de garaj si senzatia de pustietate pe care mi-o dadea locul. Un spatiu foarte larg cu maxim 5 mese cu canapele (atat am vazut eu), in rest, loc de plimbat si de dansat. Amu, nu zic ca asta e un lucru foarte rau, ca probabil e un loc facut numai pentru chefuri studentesti la care se bea si se danseaza.

Dupa vreo ora si ceva de la ora anuntata de incepere a concertului, au venit si Hobo Sapiens pe scena. Am fost surprinsa de sound. Un fel de Gogol Bordello combinat cu Zdob si Zdub, m-a facut sa topai din prima si imi pare rau ca n-am avut starea necesara sa stau pana la sfarsit. Ovi e beton, ii stiam fata de artist, felul in care zambeste cand canta, dar nu l-am vazut niciodata atat de fericit. era pe scena, noi ii strigam numele, iar el a fost vedeta indiscutabila. Pentru noi, cei care il iubim si care credem in el. Ca doar nu degeaba clubul era plin de internauti veniti special pentru el.

In ciuda supararii mele, seara s-a terminat intr-un fel surprinzator si minunat.


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *