Cum se abereaza lunea dimineata

Pai cum..se ia o noapte de nesomn, dupa un weekend asa si asa. Apoi se ia una bucata Nebuloasa Blonda si dusa cu pluta, in vremurile ei proaste, si se trimite la munca.

Ajunsa la birou, incepe ea sa se gandeasca la urmatoarele:

1. Ca vrea sa se faca fermier. Sa creasca iepuri. Sau nutrii. Sau pui vii (ca asa am vazut io pe o reclama la margine de drumu: “vindem pui vii”). Singurul stress pe care l-ar avea ar fi sa-si adaposteasca iepurii de ploaie. Sau nutriile. Sau puii vii.

2. Ca ar fi fost misto sa se nasca intr-un catun uitat de lume, sa se marite la 19 ani si sa faca o caruta de copii. Sa aiba un barbat care se spala din doua in doua duminici, de Craciun, de Hram si de Paste. Sa roboteasca prin casa toata ziua si sa se duca la scos cartofi, ca alta viata n-ar sti.

3. Ca ar vrea sa se faca vanator de nutrii albe cu coada lata. Cum se prind aceste animale? Simplu: se ia o caramida, se presara cu piper si se pune in padure; nutria vine, miroase piperul, stranuta cu putere si isi da cu capul de caramida si adoarme. Se ia si se pune in cusca. Si gata.

4. Ca ar vrea sa se bage intr-o bula, sa nu mai auda/vada rautatile din jur. Si in bula aia s-ar afla un televizor cu toate sezoanele Dr. House, South Park, Seinfeld si M.A.S.H.. Plus Hugh Jackman, in carne si oase, care nici n-ar trebui sa vorbeasca foarte mult pentru ca ar avea un fel de telecomanda care l-ar reduce la tacere.

Si o muzica, pe stare:


Skye – Love Show
Asculta mai multe audio Muzica


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *