Despre lucruri de suflet. Azi, Toamna Oradeana

Intotdeauna mi-e greu sa vorbesc despre lucrurile in care ma implic foarte tare, fie ca sunt facute de mine, pornind de la idei de-ale mele sau de-ale altora (Bloggeri la schimb, PRbeta, Timisoara noastra etc), fie ca sunt o rotita dintr-un mare mecanism. Asa e si cu Toamna Oradeana, un festival la care, pentru al doilea an consecutiv, ma aflu pentru a transmite despre lucrurile frumoase care se intampla aici, atat pentru voi, cititorii acestui blog, cat si pentru cei care urmaresc pagina de Facebook a festivalului, contul de Twitter sau blogul oficial.

La Toamna Oradeana s-a muncit mult si greul abia acum incepe, pentru ca abia azi e programat primul spectacol. Avem emotii cu totii, organizatori, bloggeri (din nou bloggerii oradeni sunt foarte implicati in ceea ce inseamna comunicarea festivalului, au sugestii, muncesc, se straduiec sa gaseasca cele mai bune variante pentru ca informatia sa ajunga la public), voluntari, toata lumea care, intr-un fel sau altul, si-a adus aportul ca sa duca vorba mai departe, sa se stie ca la Oradea creste un festival de la an la an. Aveti aici programul, daca sunteti curiosi care sunt spectacolele de anul asta.

Anul acesta se intampla si lucruri in premiera: pe 11, 12 si 13 octombrie, avem aici prima productie de teatru a Casei de Cultura (institutie organizatoare a festivalului), spectacole care se vor juca in tramvai, iar o alta premiera sunt intalnirile dintre artisti si public, niste conferinte de presa care nu sunt, de fapt, conferinte de presa, ci o modalitate prin care publicul poate sa afle mai multe lucruri despre cei de pe scena. Si invers.

Timp de doua saptamani voi fi aici, la Oradea. Muncind si bucurandu-ma ca orasul asta creste tot mai mult, din punct de vedere cultural. Ca aici sunt oameni dedicati, care renunta la somn si liniste doar pentru a organiza un eveniment de cultura. Si cred ca acest festival, printre cele multe din tara, va fi unul de care toata lumea va sti, in maxim 4-5 ani.

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.

Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online, Living InImperoZelist Monitor, Window Pub, DreamstudioUtopiumThe 4thFloorStandout.

Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *