Despre succes si esec – How to Web 2012

Va anunt din prima, pentru ca nu stiu cum altfel sa fac treaba asta: voi fi unul din bloggerii oficiali How to Web. Stiu, initial si eu m-am gandit ca e o conferinta tehnica, mult prea tehnica pentru mine si pentru voi. Insa, stand de vorba cu organizatorii (ca am ezitat mult pana sa spun da), am inteles ca aceasta conferinta nu e despre optimizarea site-urilor, desprea feature-uri si alte englezisme, ci e, in primul rand, despre povestile celor care au indraznit sa fie cei mai buni pe segmentul lor.

A-ti dori sa fii cel mai bun e o mare indrazneala. Si nu atat pentru ca vrei sa fii primul, ci pentru ca trebuie sa duci o lupta demonica pentru a ramane acolo. Trebuie sa stii sa renunti, sa stii sa pierzi si sa te ridici pentru a o lua de la capat, sa fii vizionar, sa ai incredere in oamenii cu care lucrezi, sa admiti ca nu le stii pe toate. Iar How to Web povesteste si despre esec, in aceeasi masura in care vorbeste despre succes.

In 7 si 8 noiembrie voi la Bucuresti, pregatita pentru una dintre cele mai mari provocari de cand am acest blog: sa merg dupa cortina si sa aflu, pentru cei ce nu vor putea fi acolo, ce inseamna sa fii bun, care sunt sacrificiile pe care speakerii prodigiosi ai conferintei le-au facut pentru a ajunge si a ramane in top.

Organizatorii How to Web ofera si ei niste motive pentru care ar fi bine sa participati la conferinta. Va recomand sa le cititi. Pana maine, 20 septembrie, mai puteti achizitiona biletul de participare la pretul de 121 de euro + TVA. Si ca un fel de mandrie de timisorean, va spun ca site-ul a fost magistral lucrat de cei de la X3, care sunt din Timisoara.

Abia astept sa merg si sa aflu lucruri noi. Ceea ce va doresc si voua.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *