Doua premii pentru doi prieteni #SiemensRace

Iata ca a venit si momentul premierii celor doi (sau celor doua) care ne-au ajutat sa trecem cu bine de quiz-urile Siemens Race. Pentru primul premiu am luat in considerare implicarea in toata campania Siemens, raspunsurile (corecte sau nu) la intrebarile pe care le-am avut de la organizatori. Astfel, ii avem pe urmatorii:

1. Ioana Rozsaunu
2. Comedica Trupa de Umor
3. Sabina Cornovac
4. Laurentiu Buica
5. Andra Simion
6. Alina Crancau

Am folosit random.org, unde am introdus numerele de la 1 la 6. Dupa cum vedeti in poza de mai jos, castigator e numarul 4, adica Laurentiu Buica. Felicitari! Trimite-mi un mail pe nebuloasablonda [AT] yahoo [DOT] com cu datele personale :)

Pentru premiul 2, in valoare de 90 de euro, adica un Samsung Galaxy 550 care a stat in teste la Alina Constantinescu pe toata durata intrecerii, am selectat prietenii care au raspuns la unul sau mai multe quiz-uri, nu neaparat corect. Lista e urmatoarea:

1. Florin Daniel
2. Anne Marie Chelariu
3. Alexandru Gheorghitan
4. Oana Raluca Bratila
5. Vlad Cucu
6. Simona Valentina
7. Oana Olaru Zainescu
8. Alina Axane
9. Ruxanda Predescu
10. Maria Cantimir

Random.org zice numarul 10, asa cum vedeti in poza de mai jos. Maria, felicitari multiple, vrem prima poza facuta pe mobil cu dedicatie catre Siemens Race.

Tuturor va multumim din suflet pentru felul in care v-ati mobilizat sa ne sustineti. Daca aveam voie, va dadeam tuturor un premiu. Astfel, nu-mi ramane decat sa va scot la beri de cate ori ajung in orasele voastre.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *