ecomTIM si 2 Parale – oamenii din backstage

Este al doilea an cand ecomTIM se intampla la Timisoara, al doilea an in care avem aici capitala e-commerce-ului din Romania. Dupa o zi si jumatate de conferinta + workshop-uri, pot spune ca asa entuziasm pentru tot ce inseamna comert online n-am mai vazut de multa vreme. Poate niciodata.

Eu cred ca nicio conferinta din lume nu poate iesi cum trebuie daca nu ai oameni care sa creada cu tarie in ceea ce fac acolo. Incepand de la echipa de organizare, continuand cu partenerii si terminand cu speakerii, toata lumea trebuie sa fie absolut convinsa ca atunci cand se va trage linie, toti participantii vor fi adunat o gramada de informatii folositoare care sa-i ajute pe mai departe in afacerea sau job-ul pe care il au.

Echipa de la 2 Parale este incredibila, din punctul asta de vedere. Pe Dorin Boerescu il cunosc cam de doi ani si e unul dintre oamenii care si atunci cand te cearta sau iti spune lucruri mai putin magulitoare, o face cu atata delicatete incat te miri cum Dumnezo a reusit omul asta sa construiasca o afacere de succes fara sa fie pitbull (cainele, nu cantaretul). E motivat sa faca mai mult si mai bine, de fiecare data, iar eu am vazut lucrul asta in felul in care a crescut ecomTIM anul asta fata de anul trecut: speakeri motivati, oameni care au cariere de succes sau lucreaza pentru companii mamut in domeniu (PayPal, Magento, SeoMOZ – SeoMOM a fost dementiala, Skive – Sean Singleton mi-a placut cel mai mult etc).

Desigur, Dorin e doar motorul unei echipe extrem de dedicate, oameni care cred cu adevarat in ceea ce fac, profesionisti adevarati care stiu exact ce sa ceara, cand sa ceara si cum sa ceara. Iar Genoveva Stanitchi e cel mai bun event planner pe care l-am intalnit pana acum. Nu vorbim de mailurile pe care le-am schimbat cu ea de-a lungul celor trei luni si un pic cat am lucrat impreuna, ci despre un lucru pe care unii il considera marunt, si anume organizarea salii de conferinta. Am fost uimita sa constat cat de eficient au fost asezati partenerii, publicul, speakerii, pana si garderoba era fix unde trebuie. Detalii care iti asigura un mare plus la orice conferinta, iar eu am invatat enorm de la femeia asta, lucruri care ma vor ajuta pe mine sa fac evenimente mai bune.

Roxana, Adriana, Tudor, Vlad si ceilalti, sunt tot parte din echipa, acolo cand e nevoie, fie ca e vorba de tehnic, listele cu participanti, unde e baia, ce facem cu Cutarescu de la presa, iaca ce problema avem, trebuie rezolvata. Sa nu mai zic de nesomn, copiii astia nu dorm cu o saptamana inainte si una dupa terminarea conferintei.

Am ales sa vorbesc asa despre ecomTIM pentru ca aceasta conferinta nu ar fi existat fara oamenii care cred in ea. Eu le multumesc ca m-au primit in echipa, chiar daca nu am avut un rol atat de important ca al lor, le multumesc pentru corectitudine si felul in care s-au comportat cu mine si pentru ajutorul pe care mi l-au dat atunci cand l-am cerut.

Sa vina ecomTIM 2013, zic :)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *