Ce-ar fi sa mai munceasca si bloggerii astia?

Cu mari emotii (si va rog sa ma credeti ca niciodata n-am fost atat de emotionata, in cei 4 ani de cand am blogul) si cu mare mandrie, va anunt primul mare eveniment gandit si lucrat intre doua comunitati locale, cea din Cluj si cea din Timisoara: Bloggeri la Schimb, un concept unic in online-ul romanesc, in care vrem sa punem bloggerii la munca, in fabrica, sa vada si ei cum se castiga banul :)

Toata treaba e lucrata in cloaborare cu Alina si Razvan, adica Florica si Zicu de la TvDeCe si, desigur, cu cei mai deschisi corporatisti posibil, adica Dan, Cristina si Andreea de la Siemens Romania.

Ideea ne-a venit, desigur, intr-un brainstorming facut la Cluj, unde, mai in gluma-mai in serios, ne imaginam cum ar fi sa mergem sa lucram cu totii in fabrica si sa-i lasam pe altii sa-si bata capul cu termene limita, facturi, plati si alte cele. Apoi am luat in serios treaba asta si ne-am gandit sa gasim o fabrica, o companie, care ar fi suficient de deschisa la ideea asta: de a ne lasa sa lucram o zi in fabrica lor. Mai mult razand, l-am sunat pe Dan Santimbreanu de la Siemens si i-am povestit despre ideea noastra. Nu mica ne-a fost mirarea cand Dan a zis “da” cu un entuziasm care ne-a molipsit pe toti.

Am cautat cate 5 bloggeri din fiecare oras, deschisi la provocari, pentru ca noi luam treaba foarte in serios si avem nevoie de oameni muncitori, care sa nu se sperie de responsabilitate. I-am gasit si vi-i arat si voua:

Bloggeri din Timișoara: Corina Saftescu, Ovidiu Sîrb, Daniel Sima, Alex Gheorghiţan, Richie Marius Ilie.

Bloggerii din Cluj-Napoca: Oana Olaru Zăinescu, Katai Robi, Dan Ciulea, Bogdan Beșliu, Mirona Pascu.

Ce va fi, veti afla peste o saptamana. Bloggerii din Cluj vor veni la Timisoara, iar cei din Timisoara vor merge la Cluj. Pe 16 martie fiti cu ochii pe ei, sa va distrati si voi alaturi de noi. Amu io ma gandesc numa’ ce s-or distra oamenii aia de la Siemens care ii vor avea in grija, sper sa nu dam foc la fabrici sau ceva.

Bloggeri la Schimb este un eveniment Siemens sustinut de: Restaurant Belvedere, Porsche Timisoara, Pizza Hut, Best Western Fusion Hotel si Autonom Rent-A-Car.

Multumiri din suflet lui Razvan Baciu si a lui Companie de Online, ca e un web master desavarsit, Oanei Zainescu pentru logo si design si lui Andrei Palatkas, care se va deplasa de la Cluj la Timisoara sa ne filmeze frumos, asa cum numai el stie s-o faca. Si nu in ultimul rand, multiumiri Alexandrei pentru tot ajutorul oferit in organizare. Daca va place ce-am lucrat impreuna, vizitati-ne pe Facebook.

No hai, la munca, nu la intins mana!


14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *