Branding, rebranding si importanta unui logo

De multe ori ne-am trezit cu totii in fata unor nume sau logo-uri de companii care, pur si simplu, nu se incadrau de niciun fel in ideea de comunicare. Culori alese prost, asocieri nefericite de cuvinte, incadrare aiurea in materialele promotionale.

Din punctul meu de vedere, o companie ar trebui sa aiba un manual de brand. E imperios necesar sa stii unde pui un logo pe un tricou, cum comunici numele companiei intr-un spot radio, ce se intampla atunci cand faci parteneriate si cum se comporta acestea. Da, e de lucru la un manual de brand, dar merita cu varf si indesat.

Seed, compania care a construit si reconstruit cateva branduri romanesti, organizeaza a patra editie a concursului “Cel mai promitator brand romanesc“. Asta inseamna ca o companie, de orice fel ar fi ea, ar putea beneficia de cunostintele celor de la Seed in a-si reorganiza toata treaba asta despre comunicare. Care comunicare incepe, fara indoiala, cu un nume bun si un logo pe masura.

Campania a inceput deja in 14 martie si se incheie pe 31. Pe data de 4 aprilie vor fi anuntati castigatorii, iar eu va indemn din tot sufletul sa participati. Gasiti toate informatiile aici.

Sa aveti bafta si sa nu uitati: am trai intr-o lume mai buna daca i-am lasa pe cei care se pricep sa faca tot ceea ce se pricep.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *