Se cauta Senior Web Developer

Observ ca Timisoara creste si firmele serioase care si-au vazut de treaba au nevoie tot mai mare de oameni talentati, pe care se pot baza.

Asa este si compania care acum agajeaza developer si care e in dezvoltare de cand il stiu eu pe cel care o conduce. Si nu, nu vorbesc acum de X3, ca astia au trecut de mult de faza de dezvoltare, amu is ditai firma si imediat devin holding :)

Dar, sa revenim. Senior developer-ul de care avem nevoie ar trebui sa aiba un minim de trei ani experienta in PHP/MySQL. E motivat, pasionat, dinamic si de incredere. Ii plac provocarile si e capabil sa vina cu solutii de implementare. In fisa posului se vor regasi cerinte ca: analiza si implementarea dinamica si eficienta a site-urilor bazate pe LAMP; expertiza in PHP, MySQL, (X)HTML, CSS, JS; bun vorbitor de limba enleza.

La pachetul de beneficii, o sa copiez direct din oferta trimisa de angajator: We reward dedication, quality and seriousness. We offer a motivating salary according to skills and effort.
We are looking for a long term working relation.
We provide a pleasant and dynamic working environment in which you can fully express your creative energies.

Iar eu va spun ca sunt tare seriosi si puteti apela cu incredere. CV-urile se trimit la: laura [at] decas [dot] ro. Nu, Decas nu e numele companiei, e doar adresa de e-mail a celor de la resurse umane, care fac recrutarile.

Va rog, raspanditi vestea. Undeva, exista un Senior care abia asteapta sa lucreze in compania asta 😉


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *