Castigatorul invitatiei la ecomTIM

Asa cum am promis, revin cu detalii despre castigatorul invitatiei la ecomTIM, prima conferinta regionala de e-commerce din Romania. Inscrierea in concurs a fost simpla: trebuia sa lasati un comentariu la articolul asta pana azi noapte la ora 0, cu un link catre o pagina de blog/twitter/facebook in care sa spuneti de ce ati vrea sa participati la conferinta.

Prin tragere la sorti netelevizata, nemonitorizata, neasistata, dar foarte cinstita si facuta in cel mai rudimentar mod posibil (biletele cu numarul comentariului, amestecate in caciula si extras un bilet de acolo), castigator a iesit Florin, care are timp pana la noapte, ora 0, sa trimita un mail pe adresa nebuloasablonda [at] yahoo [dot] com si sa-si revendice invitatia. Oricum, sperand ca a lasat un mail valid in comentarii, va avea o scrisoare si de la mine.

In cazul in care castigatorul trece de termenul limita, invitatia se transmite, automat, urmatorului comentariu extras cu manutele astea doua cu care va si scriu acum.

Noutati despre conferinta? Pai da, avem. Ca vine tocmai vice-primarul Timisoarei sa ne vorbeasca la deschidere. Adrian Orza a acceptat invitatia organizatorilor de a ne vorbi putin despre premierele online (si nu numai) ale administratiei timisorene, un fel de: stiati ca Timisoara a fost primul oras din tara ca a introdus platile online inca din 2001? Io nu stiam am aflat abia acum vreo 2 saptamani.

Mai trebuie sa spun ca studentii si elevii au reducere de 50% la conferinta, asa ca repede puneti mana si va inscrieti, ca deja ne aglomeram si mai sunt doar 5 zile. Bineinteles, studentii vor face dovada prin carnetul de student, vizat pentru anul universitar 2010/2011.

No, deci, ne vedem?


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *