Ganduri de Craciun si aplicatii de Facebook

Nu cred ca mai trebuie sa spun cuiva despre usoara mea aversiune fata de aplicatiile de Facebook. Pe majoritatea le-am blocat. Nu ma joc Farmville, poker sau mai stiu io ce alte chestii mancatoare de timp si nervi. De prostiile alea gen “adevar sau provocare” nici nu mai zic, ca sunt stupide de-a dreptul.

De vreo saptamana incoace, insa, am tot primit pe wall tot felul de ganduri (sub forma de stelute, inimi, trenuri sau lumini) de la oameni dragi, oameni cu care m-am intalnit si am schimbat vorbe si pe care ii consider prieteni, chiar daca ne-am cunoscut prin intermediul online-ului. Curioasa din fire, m-am bagat si io pe aplicatie si am inceput sa trimit ganduri spre oameni cu care nu m-am mai vazut de mult si cu care mi-ar fi placut sa ma imbratisez inainte de sarbatori.

E foarte dragut sa vezi cum se incarca aplicatia Harta Craciunului si, in functie de ceea ce selectezi (steluta sau inima sau lumina), gandul pleaca spre orasul in care il trimiti, ca un mic zbor virtual deasupra tarisoarei noastre. Si e mult mai bine, ca la starea drumurilor la momentul asta, e singurul mod in care pot sa le arat celor cu care nu ma pot vedea ca ma gandesc la ei.

Imi place cum gandesc cei de la Petrom la Romania. Suntem pe acelasi gand, ca sa zic asa, ca-mi place sa cred ca si eu fac parte dintre acei oameni care vor sa si faca ceva pentru tara in care traiesc, in afara de a se plange constant. IAr Anei, omul care se afla in spatele multor actiuni Petrom, ii trimit o imbratisare calda de la Timisoara.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *