Un vis: Nicu Alifantis & MOZAIC Band la Timisoara

mozaic-afis-tm-webCe se va intampla pe 23 februarie la Timisoara e dovada ca, daca iti doresti foarte tare, visele se transforma in realitate.

Am inceput sa visez acum vreo 2 ani si un pic, cand am mers pentru prima oara la Folk Alba si am vazut pe scena Casei de Cultura a Alba Iuliei doi artisti care m-au lasat cu gura cascata: Mihai Nenita (violonist, pe care-l ascultam pentru prima oara si m-am indragostit iremediabil) si Nicu Alifantis (pe care-l mai ascultasem, dar niciodata live si cu band-ul in spate).

In noiembrie 2013 am fost din nou la Folk Alba si am vazut extraordinarul concert sustinut de Nicu Alifantis si MOZAIC Band. Va spun, am plecat de acolo cu un gand in minte: acest concert trebuie vazut si de timisoreni. Pentru ca e altceva, e cel mai bun concert si spectacol facut de vreun artist roman, e folk cu jazz si blues de cea mai buna calitate, un eveniment care ar putea fi prezentat pe orice scena muzicala a lumii, cu capul sus si mandrie multa.

Ajunsa la Timisoara am vorbit cu mai multi organizatori de spectacole, insa nimeni nu parea interesat cu adevarat de a face acest spectacol aici. Moment in care a incoltit in capul meu intrebarea: “dar ce-ar fi daca m-as implica in organizare?”

M-am sfatuit cu Bogdan, care a spus dupa primele 5 minute: “Hai sa-l facem. Te ajut.” Dupa care am vorbit cu fetele. “Sigur, il facem.”

Si ne-am pornit. In acel moment, am inceput sa primim ajutor din toate partile. De la Primarie, de la Filarmonica Banatul, de la Timisoreana, de la colegii din PLAI (ale caror sfaturi sunt atat de pretioase ca nici nu-si dau seama cat de mult ne ajuta, de fapt). La fel de entuziasmati au sarit in ajutor si cei de la 24FUN si Carturesti.

Azi, cu 20 de zile inainte de concert (pentru ca am tinut neaparat sa-l programam de Dragobete, sa sarbatorim cu artistul care a facut multe inimi sa tresara de-a lungul timpului), am inceput vanzarea biletelor. Pretul este foarte mic pentru un spectacol atat de bun (10 artisti pe scena, plus sunetisti, lumini, spectacol complet): trei categorii de pret, 15, 25 si 35 de lei. Am ales sa punem preturi mici pentru ca avem sustinere si de la Primarie, drept urmare consideram ca scopul nostru nu este sa umplem visteria Asociatiei PRbeta, ci sa oferim un spectacol de care sa se bucure cat mai multa lume.

Avem si un concurs simpatic pe Instagram. Detalii gasiti aici.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si la librariile Carturesti, in magazinele Orange, Germanos si la casieria Teatrului National. O sa facem tot posibilul sa avem bilete si in seara spectacolului, la intrarea in Filarmonica.

Veniti la concert pe 23 februarie 2014, ora 20, la Filarmonica Banatul. O sa va bucure sufletul.


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *