Cand lucruri frumoase se intampla in Timisoara

Pe prietenii de la Plai ii stiti. Si daca nu ii stiti, intrati la ei pe site sa vedeti ce treburi faine fac. Festivalul din septembrie, facut in exclusivitate de voluntari, creste de la an la an si aduce mii de oameni in Muzeul Satului Banatean de la Timisoara.

De cand ii cunosc, merg pe gustul lor la muzica. Datorita lor am ascultat-o pentru prima oara e Esma Redzepova si am jucat cat m-au tinut picioarele pe ritmurile Ansamblului Teodosievksi. Tot datorita lor am avut privilegiul de a asista la concertul lui Nigel Kennedy, in cel mai tare concert al anului trecut (pentru mine, desigur). Pe langa asta, am reusit sa-mi infranez tona de emotii si am reusit sa stau de vorba cu violonistul. Atunci am scris cel mai drag articol al meu de pe acest blog.

De fiecare data cand ma suna Tako (adica unul dintre voluntarii-initiatori ai festivalului), stiu ca urmeaza sa primesc o veste buna. Asa a fost si saptamana trecuta, cand m-a sunat sa-mi spuna ca vor organiza concert Nouvelle Vague la Timisoara, pe 21 iunie, in parcul Rozelor. N-aveti idee ce fericire m-a cuprins, ca anul trecut am mers tocmai pana la Alba Iulia sa vad concertul fetelor astora. Pe langa asta, mi-a spus din start ca-si doreste sa fac un interviu cu ele, lucru care ma onoreaza si ma bucura foarte tare. Nici nu stiti ce sentimente si emotii sunt in mine atunci cand vorbesc cu artistii ai caror fan sunt.

Nouvelle Vague la Timisoara

In alta ordine de idei, am incercat sa-l trag de limba pe Tako, sa aflu ce se pregateste pentru Plai anul asta. Desigur, eram interesata de ceea ce se numeste “cap de afis”, avand in vedere ca anul trecut l-au adus pe Patrice. N-a zis nimic, in schimb m-a rugat un lucru: sa tin pumnii stransi si foarte curand vor face un mare anunt. Si la cum ii stiu pe inimosii astia de la Plai, se cam intampla sa fie asa cum isi doresc.

Pana una-alta, sa ne vedem cu bine la concertul Nouvelle Vague. Parcul Rozelor, 21 iunie, da? (detalii despre pretul biletelor, aici)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *