Ice, Ice Baby

Nu stiu daca stiti, dar Nebuloasa, aci de fata, e de o rautate extrema atunci cand vine vorba de muieri care nu se stiu aprecia pe ele insele. Si zau daca nu le dau dreptate “nenorocitilor” care agata, presteaza si pleaca. Pe bune daca fetele alea nu-si merita soarta. Dar, sa revenim.

Acum vreo saptamana si un pic, un bun prieten si-a facut aparitia pe meleaguri banatene. S-apoi, ce sa faci cu omul, te vezi cu el si-l duci in crashma, sa-si mai clateasca ochisorii cu cate-o prospatura. Mno, de data asta, recunosc, am fost putin malitioasa, si l-am dus la Club 30, unde gasesti orice, numai prospaturi nu :D. Si, dupa cateva digestive ingurgitate cu pasiune, omul nostru a purces la a face o analiza psiho-comportamentala a unei dragute care se aciuise langa noi. Eu am facut rost de niste servetele si un pix si m-am apucat de notat, printre hohote de ras.

Ca sa intrati si voi in atmosfera, gagica se prezenta asa: bruneta, par lung intins cu placa, ochi conturati cu grija si un gloss pe buze aproape cimentat pe buze. Ca, dupa doua ore de stat acolo, gloss-ul era intact. Camasa alba, cu guler ridicat, pantaloni stransi pe trup, capul ridicat intr-o usoara aroganta, plus prietena “pusa pe distractie”, usor mai in varsta decat ea si, evident, nu atat de seducatoare.

Analiza in 10 pasi arata in felul asta (eu sunt doar mesagerul):

1. Viata i-a scos in cale multe cumpene. (Nu l-am intrebat cum a ajuns la concluzia asta atat de repede, dar ma gandesc ca un barbat citeste mult mai repede chestii in ochii unei femei)
2. Datorita calmului ei (ereditar sau nativ, in nici un caz cultivat), a surmontat (dude wtf?!?) toate obstacolele aparute in cale.
3. Aparenta ei raceala e doar un strigat mut de ajutor.
4. In fapt (am uitat sa va spun, acest domn a terminat Facultatea de Drept), ea tanjeste dupa atingerea protectoare a unui mascul alfa.
5. Barbatul ideal pentru ea:
a. nu-i aici
b. daca nu-i aici, de ce sa vorbim despre el?

Aici am incercat sa dezvoltam trairile ei intrinseci, sa discutam despre raceala exterioara vs. pasiune clocotinda, dar ea ne-a tradat si a plecat la baie. In timp ce pe fundal se auzea “Ice, ice, baby….”

6. Da, Ice, ice Baby e exact ceea ce o caracterizeaza pe ea, insa doar la suprafata pentru ca…
7. …miscarile ei calculate tradeaza, totusi, freamatul interior.
8. Rictusul tuguiat al buzelor ne arata antagonia dintre a vrea, dar nu pe gratis (ok, asta n-o inteleg, poate ca deja bausem cam mult whisky atunci cand am scris).
9. Tigara inaltata sfidator se vrea a fi o atentionare discreta asupra eternului filosofic – mitul pesterii, adica ce e dincolo de intunericul barului.
10. Am vrut un final apoteotic, dar n-avem, desi am putea sa spunem ca zambetul arogant e doar masca propriei vulnerabilitati.

Ne-am ras tare in seara aia, cred ca eram unul mai plictisit decat celalalt. Iar cireasa de pe tort a fost el, atunci cand mi-a spus, inainte sa plecam din club: “Bineinteles, toate cele de mai sus se anuleaza daca ea e chiar fiica lui Plesu”


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *