Ideile bune se recunosc imediat

Acum doua saptamani am participat la primul TweetMeet adevarat, o chestie profi, cu prezentari si alte cele. Sincer, ma asteptam sa ma plictisesc grav, nu ma regasesc in discutiile profesionale despre online, networking, social media, pitching si altele de genul asta. N-a fost cazul, mi-a placut foarte tare si abia astept editia a 3-a.

Spre sfarsitul intalnirii am aflat de Start-Up Days, un proiect “care s-a nascut din dorinta de a dezvolta mediul online romanesc intr-o noua directie, de a oferi specialistilor din domeniu posibilitatea de a-si testa limitele, a-si pune in practica ideile intr-un interval de timp prestabilit si de a dezvolta impreuna proiecte cu potential de business

Ok, nu e ca si cand nu s-ar mai fi facut asa ceva, ati putea spune. Doar ca, din cate am vazut pana acum, programele de felul asta erau axate fie pe marketing, fie pe programare, fie pe relatii publice. No, asta e un proiect care le include pe toate. Adica asteapta idei functionale cap-coada. Si mai si ofera toate conditiile pentru un brainstroming adevarat.

Asa ca, sariti cu ideile, faceti-va o echipa si “Let’s do great things. Together“. Pentru ca vin oameni care va pot ghida mai bine decat oricine: Manafu, Bobby Voicu si Radu Ticiu. Da, aici, la Timisoara :)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *