Liber la cadouri

Nu ma pricep foarte tare la facut cadouri. Adica ma pricep, insa nu stiu sa cumpar chestii “gata facute”. Pentru mine e mai important si mai interesant sa ofer altora cadouri care sa ii reprezinte, sa le placa si sa le spuna ceva doar lor, celor pe care ii cadorisesc. Cred ca asta e esenta verbului “a darui”, nicidecum cumparatul de pachete de sampoane/set de barbierit/deodorant etc.

Ma bucur ori de cate ori gasesc un artist hand-made care stie sa scoata din dorintele mele fix ceea ce vreau sa dau mai departe. Sunt fana de tricouri personalizate si ma bucur ori de cate ori merg la un eveniment si primesc un tricou facut pe masura mea, de calitate, cu un mesaj atat de fain incat imi doresc sa il port si in alte ocazii (s-a intamplat doi ani la rand cu tricourile festivalului de folk Ziua de Maine, de la Alba Iulia).

Si despre tricouri vreau sa va povestesc acum. Am facut si fac in continuare cadouri de felul asta, tricouri personalizate, dragute, cu mesaje speciale, si zambetele celor care le primesc sunt de nepretuit. Si pentru ca Monstruleti(i) s-au hotarat sa ma surprinda cu un tricou personalizat foarte misto, m-am hotarat sa merg la ei sa fac o parte din cadourile de Craciun din acest an (sper ca prietenele mele sa fie foarte ocupate zilele astea si sa nu aiba timp sa-mi citeasca blogul; decembrie inseamna nu mai putin de 4 aniversari + Craciunul).

Si ca sa vedeti de ce mi se par atat de misto Monstruletii astia, va arat ce tricou am primit de la ei, dovada clara ca imi citesc blogul si stiu exact ce mi se potriveste. Basca tricoul e masura S, de calitate impecabila, unul dintre acele tricouri de purtat oricand:

Sa nu mai vorbim de faptul ca au niste ceasuri de perete mai mult decat creative, pe care, practic, puteti sa le aranjati cum aveti voi chef.

Deci, cum ar veni, liber la cadouri, nu?


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *