Nimic notabil

Zilele care au trecut au fost o continua stare de somn si “nu mai vreau sa fiu bolnava”. Ca m-am tot laudat io ca nu mai racesc si, daca totusi se intampla, imi trece in doua zile, ca-s smechera. No, n-a fost chiar asa, am constatat cu stupoare ca nu ma pot ridica din pat. Si am tot constatat treaba asta vreo trei zile la rand, ca asa-i omu’ incapatanat, nu vrea sa priceapa ca-i beteag.

Acum, ca ma simt mai bine, mi se pare amuzant sa-mi amintesc cum adormeam asa, fara nici un avertisment, in mijlocul scrierii unui mail sau a unei fraze pe messenger. Drept urmare, am renuntat si la mail si la Twitter/Facebook, pastrand doar messenger-ul, pentru a ma simti in contact cu lumea. Evident ca atatea pastile (ei spun ca au in componenta sedative, eu zic ca-s halucinogene) nu m-au ajutat la visele pe care le-am avut din plin. L-am visat pe Zoso, in vizita la Timisoara (de fapt, el venise la Crivat, da’ nush cum sfantu’ am ajuns io, in visul meu, sa ii gatesc). Am visat ca mi-am luat covor zburator de la reduceri si eram suparata ca avea un defect in colt, care il facea sa stea putin inclinat. In realitate, eram aproape sa cad din pat, atat m-am tot invartit in somn.

Apoi am visat ca mi-am luat doua iPhone-uri. Nu unul. Doua, direct, sa stiu o treaba. Si ma certam eu pe mine ca am cedat tehnologiei si ca, proasto, s-a zis cu momentele tale, in care stai fara Twitter si blog si mail. Ca ma cunosc si stiu ca o sa ma manance degetele sa-mi verific mailul din 5 in 5 minute si no, gata linistea. Dar da, adevarul e ca am nevoie de un smartphone. Unfortunatelly.

Dar de ce atatea povesti pe tema asta? Pentru ca recunosc public ca-s o ametita si ca m-am gripat exclusiv din vina mea. Adica nu poti sa speli parul si sa iesi, la o jumatate de ora dupa aia, prin frig, la “o plimbare pana la taxi, sunt 10 minute, mai iau si io aer”. Ca daca o mers de trei ori, sigur nu merge si a patra oara. Si, poate, daca scriu pe blog, o sa-mi aduc aminte data viitoare sa nu ma mai simt atat de infailibila.

Plus ca, practic, mi-am stricat singura TOATE planurile facute pe saptamana asta. Of.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *