O intalnire in Timisoara

Am fost aseara la a doua mea intalnire de bloggeri. Mi-e putin ciudat sa merg la intalnirile astea pentru ca nu ma consider blogger, sunt doar un om normal cu un jurnal public. Insa, blogger sau nu, m-am bucurat ca m-am prezentat la Funky (un barulet dragut, cu muzica retro, in Unirii).

M-am simtit putin stinghera la inceput (cei care ma cunosc stiu ca nu am prea multa timiditate in mine), si asta din cauza ca toti cei prezenti pareau a se cunoaste foarte bine si deja erau angrenati in discutii. Insa dupa o bere si o jumatate de ora mai tarziu, nimeni nu mai parea sa aiba probleme de adaptare la grup. Bineinteles, nimeni nu a discutat despre bloguri si profitabilitatea lor, ceea ce m-a bucurat foarte mult, in schimb Dan (DeCe) si Cristi (Khris – savuros omul) s-au apucat de spus bancuri si ambii au un talent deosebit in a face asta. Am ras cu lacrimi si dupa o vreme am decis sa mergem sa mai si dansam. Pana la urma, dupa un intreg periplu prin Unirii, am aruncat ancora in D’arc, iar de aici inainte nu mai putem povesti foarte multe. Lumea s-a distrat, a dansat, a baut si s-a simtit bine, iar cine zice ca bloggerii n-au viata decat in spatele monitorului, se inseala amarnic.

Tinerea mea de minte si lipsa agendei din dotare m-a facut sa nu tin mintele blogurile tuturor celor care au fost prezenti la intalnire, drept urmare imi cer scuze fata de toata lumea si promit sa updatez postul asta cu linkuri de indata ce se va indura cineva de mine si-mi va trimite o lista. Bineinteles, dupa ce se vor trezi, sunt convinsa ca am fost cea mai matinala dintre toti in dimineata asta. DeCe, se aude?

Printre cei prezenti: DeCe, Khris, Richie, Ionesta, Cristi, Oana, Bloodie, Vali, Andreea, Cami, Daciana, Zoran – sef de Funky, Neox, Ovi, Tudor, Radu, Ioana. Marele absent al serii a fost Nuzzu, care a fost sunat insistent de catre destui dintre participanti. O fi avut omul treaba…

LE: a aparut Zelist de Timisoara si am up-datat lista participantilor:


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *