Pentru ce atata efort?

Mie nu-mi plac concediile. Un prim motiv ar fi ca ma stresez atat de tare sa imi las treaba facuta, incat nu mai dorm noaptea, multe nopti inainte de plecare. Apoi, pentru ca in concediu ma relaxez total si, cand ma intorc la treaba, abia imi reintru in ritm.

Asta-s motivele pentru care imi iau cate un concediu o data la patru ani. Prefer escapadele de week-end, ba chiar si pe cele din timpul saptamanii, parca am o satisfactie mai mare sa fug undeva atunci cand stiu ca toata lumea lucreaza.

Insa ceea ce ma irita cel mai si cel mai tare sunt pregatirile dinaintea unui concediu. Eu mai am trei zile pana plec si deja am intrat in panica. Ce haine iau cu mine? Cand sa ma programez la cosmetica? De ce naiba n-am schimbat euro aia saptamana trecuta, cand era mai bun cursul valutar? Oare mai trebuie sa merg la cumparaturi? Si daca da, ce trebuie sa-mi mai cumpar?

O alergatura haotica, nebuna, printre care mai trebuie sa si muncesc, ca sa nu stau stresata (si cu un ochi la laptop) cand voi fi la marea relaxare. Cred ca suntem cu totii idioti, ca alergam ca besmeticii, in loc sa ne linistim si sa ne pregatim sa intram in concediu mai bucurosi ca vom avea niste zile departe de zarva si de betoanele din oras.

BRB, ca ma intalnesc cu prietenii mei care trebuie sa imi dea indicatii organizatorice, ca doar si logistica e imporanta intr-un concediu. Of, Doamne, greu ii sa pleci!


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *