Scrisori din suflet

L-am cunoscut pe Veve (Daniel Mitre, insa eu ii voi spune Veve toata viata) acum mai bine de 4 ani, pe cand blogul meu avea doar cateva luni (putine) de viata. El mi-a facut cadou domeniul pe care scriu acum, tot el sta si-si bate capul cu hosting-ul si alte cele tehnice. Intalnirile noastre sunt rare, mai rare decat mi-as dori, chiar daca sta doar la 50 de kilometri departare, la Arad.

E unul dintre cei mai veseli si mai sensibili oameni pe care ii cunosc. Intalnirile noastre se termina in lacrimi, de fiecare data. Lacrimi de ras, ca doar n-om plage, la cat de rar ne vedem n-avem timp de tristeti. E voluntarul mileniului, ca, pe langa zeci de actiuni de voluntariat in Arad, isi mai gaseste timp sa-si ajute si toti prietenii, atunci cand ei o cer. Din pacate, foarte putini stiu sa intoarca gestul.

Dar nu despre asta vreau sa va povestesc, ci despre ambitia lui Daniel de a scoate o carte, una pe sufletul lui si venita din gandurile pe care si le asterne pe hartie.

“Viata poate fi asternuta in cuvinte. Imi place sa scriu scrisori. Multe. Am adunat in aceasta lucrare o parte dintre ele. Scrise pentru oameni dragi, pentru necunoscuti, pentru mine. Ma amuza cei care nu fac nimic sa incerce sa inteleaga cine sunt si ce-i cu mine, ce imi doresc si care imi sunt dorintele de la viata. Cultiv atata simplitate incat si cand sunt calcat in picioare, gasesc resursele necesare sa ma adun. M-am bazat pe asta intodeauna si la fel cred si acum.” (de aici)

Daca v-ar placea sa cititi niste ganduri reale, comandati cartea. Banii merg spre asociatia din care Daniel face parte, pentru si mai multe actiuni de voluntariat. Formularul de comanda e aici, iar eu o sa-l folosesc cu incredere, ca abia astept sa citesc.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *