SMSummit Cluj. Pentru cine ramane, Florin Chilian

Bineinteles ca merg la Summit, la Cluj, joi, pe 16 decembrie. Bineinteles ca ma cam sperie drumul, dar Porsche Timisoara a pregatit-o deja pe doamna Octavia de drum.

Pentru cei care raman in Timisoara, Florin Chilian revine cu un nou concert de exceptie, cum numai el stie sa faca. Asa ca, tot pe 16 decembrie, la Club Megalos (fostul The Note), incepand cu ora 21, se intampla muzica buna. Si trebie sa va spun ca, la ultimul concert in Timisoara, in toamna, strandul de la No Name a fost neincapator, iar Florin a cantat vreo 2 ore cu tot sufletul lui. Si cu chitara :)

Dar, dupa cum spuneam, eu voi fi in deplasare. La Cluj are loc a doua editie regionala de Social Media Summit (prima a avut loc la Timisoara, pam-pam). Se intampla la Hotel City Plaza si, din cate vad pe site-ul Bizforum, inscrierile s-au incheiat, deci iar e full.

Dupa SMSummit, pe modelul inalnirilor de la Timisoara, Cristi Manafu vrea sa cunoasca online-ul clujean si sa discutam despre antreprenoriat, la un nivel junior, de povesti lejere. Mie ntotdeauna mi-au placut discutiile astea cu el, e foarte deschis si dornic sa impartaseasca din experienta lui in domeniul asta. Of course, cand e vorba de chestii misto, organizatorii sunt TVDeCe, asa ca abia astept.

Evenimentul serii (poate si al anului, din punct de vedere al petrecerilor) va fi, fara indoiala, WWW Party, organizata de Crivat, in colaborare cu aceiasi TVDeCe. O sa avem muzici, stand-up comedy si multa distractie.

Sa nu-i uitam pe cei care au facut posibila petrecerea. Sponsorul principal este eBucataria, iar parteneri: Polus Center Cluj, Restaurant City Fusion, Porsche Timisoara și Vitrina


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *