Text intamplator

Gasit in draft-uri. Nu mai stiu cand si de ce l-am scris, m-am impiedicat acum de el si mi-a placut. Parca n-ar fi scris de mine, ca nu ma stiu asa visatoare. Well…

Cu tine mi-am fumat toate tigarile. Pana si pe cele neaprinse, impachetate in bucati de cate 20, sigilate. Le vad pe masa si stiu ca le-am fumat deja, cu tine. Simt fumul inecacios cum imi inunda pieptul, ceva trebuie sa atenueze presiunea din el. Daca nu mi-as fuma tigarile astea, n-as mai avea suflare.

Cu tine mi-am baut toate cafelele. Chiar si pe cele din pachetele de cafea, cu aroma inca sub vid, anticipand nerabdatoare toate momentele in care voi adulmeca mirosul innebunitor. Te beau si pe tine odata cu toate cafelele din cana mea, e singurul fel in care te pot pastra in narile mele, in care iti pot simti mirosul la fel de tare si puternic ca al unei cafele aburinde.

Cu tine mi-am vorbit toate cuvintele, pana si pe cele pe care nu le cunosc. Mi le-ai sorbit pe toate, uitandu-te la mine, mi-ai golit mintea si ai fugit. Cu tot cu cuvintele mele. M-ai lasat cu gura usor intredeschisa, muta de uimire si fara nicio replica.

Mi-as fi baut si mintile, daca nu mi le-ai fi luat tu deja pe toate. Ca nu poti sa mai zici ca sunt intreaga, daca mi-am baut toate cafelele, mi-am fumat toate tigarile si mi-am vorbit toate vorbele cu tine. Acum, mintile mele din lumea de dincolo de lume sunt suficiente pentru a fi imbatate cu apa rece.

Cu tine vreau sa-mi fumez in minte toate tigarile pe care le mai am de fumat. Si sa-mi beau toate cafelele pe care le mai am de baut. Sa invat toate cuvintele noi si sa ti le dau si pe alea cadou. Am inceput deja.


Tags:, , ,
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *