Trei de trefla – 12

Stone Sour e o descoperire mai recenta. De fapt, mai intai am descoperit Slipknot, printr-un amic austriac care fusese odata la un concert de-al lor si de atunci a ramas vrajit pe viata. Era foarte entuziasmat cand imi povestea despre atmosfera concertelor Slipknot (un death metal facut cu DJ si o armata intreaga de instrumentisti) si imi spunea ca solistul, Corey Taylor, are o voce foarte frumoasa. Imi venea greu sa cred ca omul acela, care rage in microfon, ar putea sa cante frumos.

Mi-a facut cadou un CD pe care scria Stone Sour. M-am dus la masina, am pus CD-ul si am pornit. “I’m looking at you through the glass…” s-a auzit, dintr-o data. Era, intr-adevar, o voce de exceptie.

“Through Glass” a mers pe repeat aproape 3 saptamani si abia dupa aceea am mai cautat si alte piese ale lor. Apoi am descoperit ca si Corey Taylor e un barbat chiar frumusel, n-am putut sa-mi dau seama de asta, pentru ca la Slipknot poarta o masca oribila, parca ar fi un fel de Freddy Krueger, un pic mai prietenos 😀

Enjoy!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *