Un TIFF pentru fiecare

Stiţi ce-i foarte fain la TIFF? La TIFF poţi să mergi şi dacă nu-ţi plac filmele. Poţi să fii parte din TIFF şi dacă nu eşti fan al filmelor de artă, dar ţi se pare interesant să cunoşti o actriţă de talia Nastassjei Kinski (invitat special al ediţiei TIFF 2015).

TIFF e o experienţă, cu toate filmele, evenimentele speciale, evenimentele în aer liber, cu locurile de party accesibile publicului larg. Cu muzică, documentare cu protagoniţti prezenţi live la locul proiecţiei, cu concerte după care poţi bea un pahar de vin cu tot cu artiştii pe care i-ai aplaudat în urmă cu câteva minute.

Înainte de toate, însă, TIFFul are o vibraţie pe care n-o întâlneşti în altă parte. E acel sentiment de apropiere care te face să zâmbeşti străinilor cu care te întâlneşti pe stradă.

Relatările mele de la a paisprezecea ediţie de TIFF, pe lângă unele recomandări de filme, vor fi despre asta: despre TIFFul tuturor. Despre festivalul care a reuşit să facă de toate pentru toţi. Împreună cu Radu, care va documenta fotografic locurile prin care vom merge, vom arăta cu e TIFF fără filme şi poate vom reuşi să convingem alţi oameni că festivalul ăsta nu e numai despre filme, e despre bucuria de a trăi cu totul.

TIFF2015


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *