Zapping

Aseara am renuntat la a mai vedea filme la comp, dintr-o mult prea mare lene (n-am subtitrari la filme si chiar n-aveam chef sa stau cu urechea ciulita sa inteleg ce vorbesc actorii aia). Asa ca am luat telecomanda in mana si am purces.

Dupa ce trec de canalele de muzica (1, 2 si 3 pe telecomanda mea), ajung la TVR1. Acolo, surpriza: Cerbul de Aur. Iar unul dintre prezentatori, alta surpriza (sau nu), fiul lui Ricky Dandel. Da da, ala care acum cativa ani buni a provocat interminabile hohote de ras cu prezentarea aceluiasi festival in engleza (The Golden Stag, ladies and gentlemen!); fiu-sau are aceeasi atitudine de “io-s mare si tare, voi sunteti toti la pitici”. Ma rog, il las sa prezinte nush ce cantareata din Republica Moldova si trec mai departe. La Antena 1. Prima data am senzatia ca am nimerit din greseala pe OTV (eu nici macar n-am OTV-ul fixat pe tv), pentru ca se discuta despre Elodia, si cum e ea o mama denaturata care si-a parasit copilul.What? Telecomanda, si pe repede inainte ca n-am nervi de asa ceva. Trec ca fulgerul pe langa ProTV, Prima, Pro Cinema (care da tot filme proaste de la o vreme) si ajung pe Discovery, unde era un documentar despre fantomele unei case de prin Anglia. OTV reloaded. Nu-i de mine, merg mai departe. Dezastre pe National Geographic, un serial lesinat pe AXN, un film cu o psihopata sinucigasa pe Romantica, stiri la Antena 3. Atat? Asta-i tot? Se pare ca da si ma intorc la TVR1 sa vad ce mai e pe la Cerbul de Aur. Nu e nimic, e publicitate. Nush ce firma care sprijina traditia romaneasca ne invita la Bran, la festivalul branzei, cu sloganul “vino si tu sa ravasim oile”. Ce sa facem? Oare cat au facut cei de la marketing brainstorming pentru asa un slogan? Ma rog… Se termina publicitatea, incepe un concert. Ladies and Gentlemen, Horia Brenciuuuu!!! (De cand s-o apucat asta de cantat?) Dupa ce canta o melodie, spune publicului ca daca n-are de gand sa aplaude, mai bine sa plece acasa :)). Mare artist.

Deja e tarziu, de doua ore ma plimb pe canalele de la tv fix degeaba. Imi zic ca mai fac un tur, apoi ma culc; dar ma inseninez rapid, ca tocmai a inceput Jay Leno pe Antena 3. In sfarsit.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *