Ziua de maine – concursul, partea I

Dupa cum unii dintre voi stiti deja, in cadrul festivalului de folk “Ziua de maine”, exista si un concurs de tinere talente. Si zau ca avem nevoie, “lupii albi” ai folkului romanesc trebuie sa aiba niste succesori de nadejde.

Ieri a avut loc prima parte a concursului. Eu n-am fost in sala, pentru ca aveam niste povesti intr-o alta camera a teatrului de papusi, cu o veche si draga prietena, care e actrita la acelasi teatru. Am aflat niste chestii foarte misto, despre cum a crescut festivalul de folk si cat de implicati sunt toti actorii teatrului, atat in acest festival, cat si in celelalte care se desfasoara in oras.

Dar colegii de festival au fost la datorie, iar Vlad Dulea a fost pe faza si a filmat toti concurentii primei parti. Si daca tot avem si juriu de bloggeri (format ad-hoc, in urma unor discutii “aprinse”), va dau la vizionat filmuletul. Enjoy :)

Organizator: Consiliul Județean Alba. Parteneri Muzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia,Casa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *