Aniversare cu pariu

Anul asta am circulat pe la petreceri in online de mi-a ajuns pana peste cap. Numa’ chefuri, aniversari, lansari, luat la revedere, petreceri tematice etc. Multe, dar niciuna n-a fost ca aia de sambata seara, in care am sarbatorit, impreuna cu bloggerii timisoreni, 4 ani de intalniri.

Cred ca am avut record de participare, ca eram vreo 56 de oameni numarati, la un moment dat. Plin de lume entuziasta si primul chef adevarat pe care l-am facut impreuna, cu totii (ca am mai avut noi si alte chefuri care nu se inscriau la categoria “blogmeet” si despre care nu vorbim, ca e mai bine 😀 ). Lume multa, lume frumoasa, lume entuziasmata, am fost impreuna, cu totii, dupa foarte mult timp.

Pe mine m-a lasat cu gura cascata si muta de emotie cadoul primit de la Ioana Turmalina (ca asa imi place mie sa le zic fetelor de la Tourmaline Boutique, amandoua sunt, pentru mine, Turmalinele), care mi-a facut un tricou pe care a pictat, cu manuta ei, o frumoasa nebuloasa mov, inconjurata de verdele care mie imi place la nebunie:

Insa si pe spatele tricoului se afla o surpriza: numele “nebulos” scris cu fonturile de la…Coca Cola, ca aflase Ioana ca sunt fan (si ea e tot consumatoare de Coca Cola):

Am chefuit de parca ziua de maine n-ar exista. Ne-am adus aminte de alte intalniri si de alte momente pe care le-am facut impreuna si ne-am dat seama ca, pana la urma, tot unii pe altii ne avem si ca doar daca suntem uniti putem sa facem lucruri frumoase, demne de a fi povestite si altora.

Si pentru ca mie imi place sa provoc oamenii, mai ales la scris, am facut doua pariuri in frumoasa seara de sambata seara: unul cu Daniel Sima si unul cu Alexandru Gheorghitan. Amandoi trebuie sa-si dovedeasca lor, in primul rand, ca pot sa fie bloggeri, ca au spus ca asta isi doresc, sa creasca. Asa ca le-am propus ca timp de doua luni sa scrie zilnic, cel putin un post pe zi. Lunile de pariu sunt ianuarie si februarie 2012. In caz ca nu se tin de treaba, imi dau, fiecare, cate o sticla de single malt: Daniel – Macallan, iar Alex – Caol Ila. Si daca se tin de treaba o sa fiu mai mult decat fericita sa le dau eu whisky-ul 😀

Au mai scris: Andreea, Cata, Anca, iar cateva fotografii puteti vedea aici si aici.


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *