Oameni la Comedy Cluj 2014

Experienta personala e cea care duce vorba mai departe despre un eveniment. In cadrul unui eveniment cum e Comedy Cluj, fiecare categorie participanta are felul ei de a recepta experienta si fiecare cauta altceva pentru a simti ca evenimentul e unul de exceptie. Actorii, regizorii sau producatorii – felul in care le e recunoscuta munca; spectatorii – calutatea filmelor proiectate; invitatii din presa – accesul la interviuri si conferinte de presa, detalii despre program; echipa organizatoare – zambetele invitatilor; voluntarii – sentimentul ca participarea lor a fost importanta.

Nu toata lumea poate fi multumita 100%, dar daca din sute de oameni prezenti la proiectii sau invitati in festival majoritatea spune ca a fost un eveniment reusit, atunci inseamna ca asta e.

Oamenii de la Comedy Cluj au fost veseli, relaxati, au invatat si au transmis invataturi, s-au straduit sa vada filme, sa mearga la conferinte de presa, workshop-uri si alte evenimente conexe. Au trait festivalul la maximum si asta s-a simtit de fiecare data cand erau la un loc.

De fapt, eu vreau sa va arat niste chipuri de la Comedy Cluj si putina atmosfera, surprinse de Radu.

comedy-5469

comedy-5470

comedy-5481

comedy-5462

comedy-5488

comedy-5495

Eu m-am simtit excelent. Am vazut niste filme foarte bune, ceea ce arata cat de mult a crescut calitatea festivalului prin selectia facuta. Am simtit cresterea si in numarul de invitati, in prezenta presei nationale prezente. Dar cel mai mult mi-am dat seama cat de mult a crescut cand am auzit asta de la mama: “Da, mama, stiu de festival, ca tot vad despre el la televizor.”

comedy-5486

Chiar daca editia 2014 e gata, puteti urmari Comedy Cluj si blog sau pe Facebook.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *