Multumim!

Pentru al doilea an consecutiv, un proiect in care am fost implicata (de data asta alaturi de Cristina si PRbeta) a luat un premiu la Webstock, singurul eveniment care premiaza campaniile creative ale online-ului romanesc. Premiul 3 la sectiunea Bloggers Projects, un premiu care ne onoreaza si ne obliga sa mai facem lucruri frumoase si in anii urmatori.

Timisoara Brands Tour e un eveniment la care am muncit pe branci si fara partenerii nostri minunati nu am fi reusit sa ducem la bun sfarsit ceva ce parea a fi simplu, dar care s-a complicat pe zi ce trecea. Insa bucuria de a fi aratat cateva bucati din sportul timisorean, din evenimentele culturale ce se pun la cale aici, din istoria noastra, a celor care s-au nascut sau au ales sa traiasca aici, a facut uitate toate micile piedici intalnite.

Premiul 3 Webstock 2013

Le multumim bloggerilor care au batut drumul pana la Timisoara si celor de aici, de langa noi, pentru ca au scris din suflet tot ce au aflat. Multumimn Ruxandra, ca ne-ai reprezentat pe scena Webstock si ai avut grija sa le multumesti organizatorilor pentru noi. Multumim tuturor celor care ne-au sustinut, neparticipanti la eveniment, dar care ne-au urmarit cu mult interes.

Timisoara Brands Tour, organizat de PRbeta cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

Branduri participante: TimisoreanaCramele RecasArsenal ParkBC Timba TimisoaraRCM Universitatea de Vest Timisoara, ACS Poli Timisoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbeta, AventuriaAsociatia Timisoara Capitala Culturala EuropeanaPorche TimisoaraAmvest,Restaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.

Timisoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece

Ultrabooks Toshiba

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *