Secretara si corporatia

Demult, tare demult, pe la inceputurile mele in campul muncii, m-am angajat secretara intr-o firma italiana care producea genti, posete, etc, toate din piele sau inlocuitori. La doua saptamani dupa angajare, am facut ceea ce eu consider si acum cea mai mare gafa de cand ma stiu eu muncitoare: am trimis, din greseala, un fax care se adresa unei firme, catre alta firma. Nu ar fi fost o asa de mare problema daca acele firme nu trebuiau sa stie ca noi lucram si cu unii si cu ceilalti. Culmea, nu m-a dat nimeni afara, pentru ca directoarea a considerat ca pot sa fac altceva si m-au transferat la departamentul de import-export. Dar, incepand din acel moment, respect secretarele si munca migaloasa si plina de atentie pe care trebuie s-o faca.

Iata ca, dupa foarte multi ani de atunci, si dupa alti cativa in care sunt freelancer, am ales (din nou) sa fiu secretara intr-o mare de directori. Pentru ca, se stie, secretarele sunt cele care cunosc cele mai ascunse secrete, care au rol de inger pazitor al sefilor si al companiei. Pentru ca de maine pana joi voi fi la Portile de Fier, dactilografa si stenografa a Bloggers Inc., “compania” cu care merg in teambuilding de mare exceptie.

Nu stiu programul complet, dar am auzit ca: mergem cu caiacele pe Dunare; biciclim pana ne ies ochii din cap; ne ferim de vipere si serpi. Sper ca domnul Chinezu (caruia ii multumesc frumos pentru invitatie) m-a ales sa fac parte din aceasta echipa care va speria pestii din Dunare pentru ca a vazut lupta mea de cateva luni, in care ma straduiesc sa adaug niste obiceiuri sanatoase in viata mea. Iar o excursie aventuroasa e exact ceea ce am nevoie in acest moment.

Probabil ca n-o sa ma bucur foarte tare de privelistea oferita de Motel Continental din Drobeta (din cauza de timp, desigur, ca nu cred ca vom sta prea mult pe la hotel), dar sigur o sa ma bucur din plin de programul de teambuilding construit cu grija (si cu vesta de salvare, sper) de catre cei de la Aventuria. Multumim partenerului Renault care ii aduce pe “sefi” de la Bucuresti, le vom face smechereste cu farurile din Skoda Octavia pe care Porsche Timisoara ne-a oferit-o cu drag ca sa ajungem la locul de desfasurare.

Sa inceapa aventura, zic.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *