Ciuc, McCann si bloggerii din provincie

Am zis-o si o s-o tot zic: daca vrei sa cresti ca blogger (sau pro-blogger, daca vrei sa si castigi ceva bani din treaba asta), nefiind din Bucuresti, trebuie sa muncesti cam de 10 ori mai mult decat ceilalti. Pentru noi nu exista evenimente prea multe, noi ne cumparam bilete la film, teatru, opera, concerte etc si alegem sa scriem despre ele pentru ca ne place sau nu ne place ce vedem. De aceea, eu una ma bucur cand o agentie din Bucuresti se gandeste la mine si imi trimite o atentie (indiferent de valoarea ei), asta insemnand faptul ca, cumva, ceea ce scriu si fac trece de granitele judetului si ajunge sa fie vazut si de altii.

Chiar asta e motivul pentru care scriu despre un cos din nuiele, in care am niste lamai si o bere. Da, o bere, una singura. Pentru ca nu valoarea conteaza, in cazul de fata, ci gestul agentiei McCann PR de a ma include pe lista celor care au posibilitatea sa guste printre primii aceasta bere care are 63% limonada.

Dragut, nu? Ceva bere si multe lamai, pe care eu le vad ca un fel de instrument de spalat greata internautica a unora :) Sigur, nu ar fi stricat si o cercetare mai ampla, ca bautor de bere in Timisoara asta e Ovi Sirb, de exemplu, nu eu, deci eu nu prea pot s-o apreciez pe acesta bere asa cum ar trebui.

Asa ca multumesc, McCann, ca m-ati avut in minte. In mod sigur urmatoarele limonade pe care le voi face in casa vor fi baute cu gandul la voi.


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *